+36704107777   info@facefutar.hu
Főoldal Kapcsolat

Adatvédelmi nyilatkozat | Futárszolgálat, csomagküldés

1. Jelen weboldalon (https://facefutar.hu) nem történik regisztrációhoz kötött adatgyűjtés.

2. A megrendeléskor megadott személyes adatokat, a konkrétan végbemenő megrendelések esetében azonnal továbbítjuk a szállító partnerink, mint logisztikai szolgáltatók felé és azokat a későbbiekben nem használjuk fel semmilyen egyéb célra. A nem megerősített megrendeléseket 2 munkanap elteltével véglegesen töröljük a rendszerünkből. Azokat a megrendeléseket, amelyeket végrehajtás céljából átadunk a szolgáltatónak, azokat 30 naponta archiváljuk és csak a megrendelőnek a személyes kérése alapján adunk róla információt, 6 hónap múlva pedig végleg töröljük a rendszerből.

3. A facefutar.hu weboldal és annak üzemeltetői ( Post Solutions Kft./Hegedüs László ev. mint csomag konszolidátor) nem küldenek a megkapott információk segítségével email üzeneteket. Az egyetlen marketing tevékenység, amit kifejtenek a facebook.com közösségi oldalon keresztül megjelenített reklám és propaganda tevékenység. A megrendelés során megadott facebook azonosító segítségével a tevékenységükre vonatkozó emlékeztető üzeneteket küldenek.

4. Minden adatkezeléssel kapcsolatos tevékenységüket a személyes adatok védelméről az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően végzik.

5. A megszerzett adatok rögzítését, archiválását és törlését a Post Solutions Kft. végzi, melynek adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-76356/2014

6. A rendelések során megadott személyes adatokat a logisztikai partnereink a lenti nyilatkozatok alapján kezelik.

A GLS Hungary Logistics Kft. adatvédelmi nyilatkozata elérhető és megismerhető ITT

A 24H Parcel Zrt. adatvédelmi nyilatkozata elérhető és megismerhető ITT

A Sprinter Futárszolgálat Kft. adatvédelmi nyilatkozata elérhető és megismerhető ITT

A nyilatkozat frissítve:2019.08.12.