+36704107777   info@facefutar.hu
Főoldal Kapcsolat

Futárszolgálat (csomagküldés) 100% pénzvisszafizetési garanciával

Amennyiben a megrendelés végén a futár szolgáltatás díját rendezte, de a szállítás a mi vagy partnerünk hibájából meghiúsult, akkor a megrendelő jogosult a megfizetett díj 100%-ának visszaigénylésére. Ebben az esetben minden, a pénz visszajuttatására rakódó költséget a Post Solutions Kft. átvállal és Ön a teljes összeget visszakérheti.

Fontos, hogy a szállítás elmaradása esetén minden esetben jelezze felénk ilyen természetű igényét, hogy megvizsgálhassuk a jogosultságot. Ezen megkeresésekre 3 munkanapon belül érdemben válaszolunk és a megállapított jogos kérésnek azonnal eleget teszünk.

IGEN, élni akarok a garanciával - kattintson ide >>>Csökkentett pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

Mivel senkinek nem kívánunk kárt okozni, megadjuk a lehetőséget, hogy meggondolja magát egy szállítással kapcsolatban. Az ÁSZF-ben megfogalmazottak szerint, amennyiben a megrendelő még a csomag felvétele előtt eláll a szállítástól-a futárral szóban közli ezen szándékát és nem adja át a csomagot-, akkor is csökkentheti az őt terhelő költségeket.

Csökkentett futár díjat fizetünk vissza ebben az esetben, ami a felesleges futárkiállás miatt, egy fix összeg levonása után válik lehetővé. A levont összegről számlát küldünk a megbízónak.

IGEN, élni kívánok a csökkentett díj visszafizetés lehetőségével - kattintson ide >>>